ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΔΩΡΟ SHOPPING BAG, ΣΕΙΚΕΡ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ, ΣΝΑΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Τρόποι – Κόστος Αποστολής


Αποστολές σε όλη την Ελλάδα με εταιρεία ταχυμεταφορών Courier
  • Για αποστολές προϊόντων εντός Αττικής το κόστος αποστολής είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30.00€.
  • Για αποστολές προϊόντων στην Υπόλοιπη Ελλάδα και Νησιά το κόστος αποστολής είναι Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 30.00€.
  • Για παραγγελίες κάτω των 30€ το κόστος αποστολής ανέρχεται στα 4.00€ για όλη την Ελλάδα.
  • Οι παραγγελίες που γίνονται Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα.

Οι αποστολές παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες. Εξαιρούνται οι απομακρυσμένες περιοχές και τα νησιά όπου ίσως χρειαστεούν 1-2 ημέρες παραπάνω.

Ειδικά για την περίπτωση της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση, κι αυτό διότι για να εκτελεστεί η παραγγελία σας προηγείται από μας τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο που μας δώσατε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία και εάν τα στοιχεία σας είναι πραγματικά. Εάν δεν απαντήσετε, λαμβάνετε από μας μήνυμα (sms) ή/και e-mail για να επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν ούτε τότε υπάρξει επικοινωνία, δυστυχώς για λόγους ασφαλείας επειδή δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση πως είναι όλα πραγματικά, η αποστολή της παραγγελίας ΔΕΝ πραγματοποιείται και ακυρώνεται.

Απώλεια Δέματος

Η My Herb Nutrition  δεν θεωρείται υπεύθυνη σε περίπτωση καθυστέρησης της παράδοσης ή σε περίπτωση απώλειας του δέματός σας που οφείλεται στην εταιρεία courier. Σε περίπτωση, που δεν παραλάβετε στις αναφερόμενες προθεσμίες, πραγματοποιείται έλεγχος από εμάς προς την εταιρεία courier, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει έως και 14 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί. Εάν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση εντός 14 ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται και επιστρέφεται το ποσό που έχετε πληρώσει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα ή με paypal.