ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΔΩΡΟ SHOPPING BAG, ΣΕΙΚΕΡ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ, ΣΝΑΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Αντικαταβολή

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή γίνεται στον αντιπρόσωπο της εταιρείας ταχυμεταφορών κατά την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας. Η επιβάρυνση για αυτή τη μέθοδο είναι 3.00€ και ισχύει για παραγγελίες έως 30.00€, ενώ για παραγγελίες άνω των 30.00€ είναι Δωρεάν.

Σημειώστε πως όταν κάνετε παραγγελία με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ, για να εκτελεστεί η παραγγελία σας, θα προηγηθεί από μας τηλεφωνική κλήση στο τηλέφωνο που μας δώσατε, ώστε να επιβεβαιωθεί η παραγγελία καθώς και εάν τα στοιχεία σας είναι πραγματικά. Εάν ο πελάτης δεν απαντήσει, λαμβάνει από μας μήνυμα (sms) ή/και e-mail για να επικοινωνήσει ο ίδιος μαζί μας. Εάν ούτε τότε υπάρξει επικοινωνία, δυστυχώς για λόγους ασφαλείας επειδή δεν έχει υπάρξει επιβεβαίωση πως είναι όλα πραγματικά, η αποστολή της παραγγελίας ΔΕΝ πραγματοποιείται και ακυρώνεται.

Πληρωμή με Paypal

Εφόσον επιλέξετε πληρωμή μέσω PayPal το ηλεκτρονικό κατάστημα My Herb Nutrition σας μεταφέρει αυτόματα στο ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών της PayPal. Κατά τη διαδικασία αυτή καμία προσωπική πληροφορία δεν αποθηκεύεται από την My Herb Nutrition

Πληρωμή με Πιστωτική, Χρεωστική ή Prepaid Κάρτα

Εφόσον επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα, θα σας δοθεί η δυνατότητα να πληρώσετε και με δόσεις. Αν η κάρτα σας είναι χρεωστική ή προπληρωμένη ή δεν επιλέξετε δόσεις, το ποσό εξοφλείται εφάπαξ. Στη συνέχεια μεταφέρεστε στο ασφαλές περιβάλλον πληρωμής της Stripe ή Viva Wallet Secure Payment για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται στο My Herb Nutrition

Τραπεζική Κατάθεση

Παρακαλούμε καταθέστε στον παρακάτω λογαριασμό το τελικό ποσό που αναλογεί στην παραγγελία σας (συμπεριλαμβάνονται και τα μεταφορικά αν υπάρχουν) σημειώνοντας στην αιτιολογία τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας και στείλτε μας την κατάθεση με e-mail στο: info@myherbnutrition.gr ή διαφορετικά ενημερώστε μας τηλεφωνικά στο: 693 676 8001 δίνοντας το ονοματεπώνυμό σας, την ημερομηνία κατάθεσης, το όνομα της τράπεζας, το ποσό κατάθεσης κι ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, για να προχωρήσουμε ταχύτερα στην εκτέλεση της παραγγελία σας.

Όνομα δικαιούχου λογαριασμού: SEIRANIDOU MARIA

PIRAEUS BANK: 5083097667323
IBAN: GR5901720830005083097667323