ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΔΩΡΟ SHOPPING BAG, ΣΕΙΚΕΡ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ, ΣΝΑΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Πολιτική Επιστροφών – Αλλαγών My Herb Nutrition

Οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναλύονται παρακάτω ισχύουν για όλα τα προϊόντα τα οποία αγοράζονται μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος My Herb Nutrition.


Ακύρωση Παραγγελίας

Κατόπιν παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος My Herb Nutrition σας παρέχετε η δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας εντός της ίδιας ημέρας.

Υπαναχώρηση Και Επιστροφή Προϊόντων

Σύμφωνα με τα οριζόμενα από το Νόμο περί Προστασίας Καταναλωτών, ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως και να επιστρέψει το προϊόν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Εάν έχουν περάσει 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε πλήρη επιστροφή χρημάτων ή αλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία και να συνοδεύονται με το τιμολόγιο αγοράς ή την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Για την ορθή επιστροφή των προϊόντων, ο καταναλωτής υποχρεούται να συμπληρώσει την ακόλουθη φόρμα υπαναχώρησης και να την αποστείλει με e-mail στο info@myherbnutrition.gr.

Στην περίπτωση αυτή το κόστος παραλαβής και επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον καταναλωτή.

Επιστροφές χρημάτων

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθείτε, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στον λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος.

Καθυστερημένες ή μη επιστροφές χρημάτων

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, πρώτα ελέγξτε ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από την πίστωση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση: inf@myherbnutrition.gr ή στο τηλέφωνο: 693 676 8001.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, συνιστάται η βιντεοσκόπηση κατά το άνοιγμα της συσκευασίας των προϊόντων καθώς και η λήψη φωτογραφιών.
Σε περίπτωση παραλαβής ελλαττωματικού προϊόντος θα σας ζητηθούν.