ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΓΟΡΑ ΔΩΡΟ SHOPPING BAG, ΣΕΙΚΕΡ ΔΟΣΟΜΕΤΡΗΤΗΣ, ΣΝΑΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ...

Ανεξάρτητος Συνεργάτης Herbalife

Δημιούργησε τη δική σου επιχείρηση με τη Herbalife

Ξεκίνησε την επιχείρησή σου τώρα!

Γίνε κι εσύ ανεξάρτητος συνεργάτης Herbalife και δημιούργησε μια επιχείρηση με υψηλά εισοδήματα. Ξεκίνησε σήμερα με ένα από τα κορυφαία brand στον χώρο της υγείας και ευεξίας με πάνω από 40 χρόνια ηγετικής παρουσίας στον τομέα της υγιεινής διατροφής και δραστηριότητα σε πάνω από 94 χώρες.

Ανεξάρτητοι συνεργάτες Herbalife
Επαγγελματική ευκαιρία

Γίνε εσύ ο επιχειρηματίας

Προσφέρουμε το ίδιο αναπτυσσόμενο πλάνο εδώ και 40 χρόνια σε πάνω από  94 χώρες, γνωρίζοντας την επιτυχία πάνω από 4.000.000 ανεξάρτητοι συνεργάτες με τα μέγιστα οικονομικά οφέλη γι’ αυτούς. Επέλεξε το ωράριό σου και εργάσου οπουδήποτε επιθυμείς. Δημιούργησε τη δική σου ομάδα και χτίσε μια επιχείρηση προσαρμοσμένη στα μέτρα σου.

Χαμηλό κόστος εκκίνησης

Δεν υπάρχει κεφάλαιο ή απαίτηση για ελάχιστη αξία παραγγελίας για αγορά πωλήσεων ή επιχειρηματικών εργαλείων.

Πλήρης επιχειρηματική διαφάνεια

Σου παρέχουμε σαφείς και ακριβείς πληροφορίες αναφορικά με τα πιθανά εισοδήματα, καθώς και τον τρόπο που αμειβόμαστε.

Συνεχής και δωρεάν εκπαίδευση

Δεν απαιτούνται ειδικές γνώσεις και προϋπηρεσία. Σου παρέχουμε συνεχή και εξατομικευμένη εκπαίδευση, καθώς και όλα εκείνα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να φτάσεις πιο γρήγορα τον στόχο σου.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Αν η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife δεν σου ταιριάζει, μπορείς να ακυρώσεις την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Συνεργάτη εντός 90 ημερών και να λάβεις 100% επιστροφή των χρημάτων που έδωσες.

FAQ – Συχνές Ερωτήσεις

Πόσο χρόνο θα πρέπει να αφιερώνω;

Εσύ αποφασίζεις πόσο χρόνο θέλεις να επενδύσεις για το νέο σου επιχειρηματικό ξεκίνημα. Μπορείς να ξεκινήσεις part time και μετά να ασχοληθείς full time. Το αν θα αφιερώσεις 2 ή 8 ώρες την ημέρα εξαρτάται καθαρά από σένα. 

Πόσα χρήματα θα κερδίζω;

Δεν υπάρχει όριο. Αυτό εξαρτάται από τον χρόνο που θα αφιερώσεις και τις ικανότητές σου. Σε κάθε περίπτωση θα σου δώσουμε μία πραγματική εικόνα με παραδείγματα συνεργατών που ξεκίνησαν σαν κι εσένα και έχουν φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Γιατί να γίνω ανεξάρτητος συνεργάτης της herbalife;

Επιλέγεις το δικό σου ωράριο και εργάζεσαι οπουδήποτε και οποτεδήποτε. Δεν χρειάζεται αρχικό κεφάλαιο. Σου παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα, που βασίζονται σε επιστημονικά δεδομένα και χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια πελάτες καθημερινά. Θα έχεις συνεχή και εξατομικευμένη εκπαίδευση από την ομάδα μας. Αποκτάς πλήρη πρόσβαση στην πλατφόρμα Ανεξάρτητων Συνεργατών μας, καθώς και στο τελευταίο εκπαιδευτικό υλικό για να ενισχύσεις τις γνώσεις σου σχετικά με τα προϊόντα και τη διατροφή.

Πώς θα μάθω τα προϊόντα;

Όταν γίνεις Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife, αποκτάς πρόσβαση σε ολοκληρωμένα εργαλεία εκπαίδευσης και κατάρτισης που θα σε βοηθήσουν να μάθεις περισσότερα για τη διατροφή, την ευεξία, τεχνικές πωλήσεων και άλλα.

Μπορώ να το ακυρώσω αν δεν μου αρέσει;

Αν η Επιχειρηματική Ευκαιρία της Herbalife δεν σου ταιριάζει, μπορείς να ακυρώσεις την ιδιότητα του Ανεξάρτητου Συνεργάτη εντός 90 ημερών και να λάβεις 100% επιστροφή των χρημάτων που έδωσες.

Πώς μπορώ να ξεκινήσω;

1. Συμπληρώνεις την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας
2. Επικοινωνούμε μαζί σου.
3. Συμπληρώνεις και υπογράφεις το ηλεκτρονικό συμβόλαιο.
4. Συγχαρητήρια! Μόλις έγινες Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Herbalife!
5. Λαμβάνεις τον Κωδικό Ανεξάρτητου Συνεργάτη.

Γνώρισέ τους. Γίνε ένας από αυτούς!

Ιστορίες Συνεργατών

Μην περιμένεις άλλο. Κάνε το πρώτο βήμα τώρα!

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!